Høstens Bassengkurs

Høstens treninger starter onsdag 30. august. Det blir tre bassenggrupper på onsdagskveldene. Gruppe 1 fortsetter med samme intensitet som i dag, 4-5 intervaller. Gruppe 2 øker intensiteten til 6-7 intervaller (samme som siste gruppe har nå i vår) mens gruppe 3 får høyere intensitet med 8-9 intervaller. Vi justerer litt på treningstidene:

Gruppe 1: 18:15 – 19:00

Gruppe 1: 19:10 – 20:05

Gruppe 3: 20:15 – 21:20

Vi går over til en løsning der du melder deg på og betaler for treningene på nett. Du betaler ved hjelp av bankkort eller VIPPS. Påmeldingsfristen er onsdag 14. juni klokka 23:00! Påmeldingssiden finner du her:

Arena360 – Bassengtrening høsten 2023

Vi er til stede på bassengtreningene onsdag 7. juni og kan hjelpe til med påmelding der om du får problemer. Husk å velge billett til rett bassenggruppe. Det vil være mulig å bytte bassenggruppe i løpet av høsten hvis du ser at en annen gruppe hadde passet bedre.

Har du spørsmål rundt bassengtreningene kan du kontakte

Randi Solberg Lie på telefon 905 81 828 eller

epost randi.solberg.lie@bekhterev.no.

Velkommen til god bassengtrening til høsten!

Logo Som medlem i Bekhterev Norge bidrar du til å fremme vår gruppes interesser og dine egne muligheter. Meld deg inn her.